fredag den 16. september 2011

Laksekarbonader med rejer og tagliatelle i dildsauce med broccoli

Hjemme igen efter en god studietur til Rønbjerg hvor den har stået på lækker fisk hver dag - enten til frokost eller aftensmad. Så nu fortsætter vi med de gode fiskeretter. Her til aften lavede jeg laksekarbonader.



 Her kommer opskriften:

Laksekarbonader med rejer og tagliatelle i dildsauce med broccoli (2 personer):

2 laksefileter
2 små håndfulde rejer
1 æg
rasp mel
olie
1/4 lille tsk sambal oelek eller stærk chillisauce
1/4 piskefløde
1 broccoli
1 bouillonterning
500 g tagliatelle 

Broccolien skæres i små buketter som forkoges til de er møre. Gem ca. 1-2 dl af kogevandet efter kogning.
Olien opvarmes, og sambal/chilisauce brændes af hurtigt. Fløde, det gemte kogevand og bouillon hældes på, og reduceres til knap det halve. Tilsæt hakket dild efter smag.
Laksefileterne hakkes i hurtighakkeren og formes sammen med rejerne til 2 karbonader, som paneres i mel, æg og rasp, og steges på panden. Imens koges pastaen til den er al dente. kogevandet hældes fra, og dildsauce samt broccoli vendes i, og koges sammen i gryden ved lav varme et par minutter. vend ofte men forsigtigt i pastaen, så den ikke brænder på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar